•  
  Stetcu Ioan Hussein
  Domnule Popescu.. eu sunt o persoana plecată de mult timp din țara … momentan m-am stabilit in Franța … alături de familia mea.. gândul meu este acolo.. la tara mea ,la patria mea..la casa mea acolo in nordul României .. încă gândul meu si sufletul meu este acolo.. într-un loc din nordul României … as la sa mâine tot ce am aici.. si m-aș întoarce acasă, dacă ar fi un om ca Dumneavoastră mai este un pic si vin alegerile va rog sa candidați..! Stiu ca popularitate aveți acuma in București , ați putea candidă pur si simplu la primăria capitalei.. si eu cred ca ați câștiga fără probleme..! Dar… dar.. eu cred ca dumneavoastră … sunteți capabil.. sa luați in brațe întreg poporul Roman și întregul guvern.. de care ar seca multe lucruri de care nu avem noi nevoie ca popor in prezent!! Va mulțumesc frumos!!! Va rog sa va gândiți .. ca nu mai este mult pana atunci! Doamne Ajuta!
   
 •  
  Melisa Dumitrescu
  Domnule Primar mai conteaza daca sunt noi sau purtate ... la noi sunt destui copii amarati care nu au părinții nici ce le pune pe masă ...doneaza si lumea care si ce poate... lumea la.noi se îmbracă de la second hand....
   
  Ali Alinutza
  Multă sănătate și sa ne ferească Dumnezeu de cei mai rău ai grija doamne ne noi copi tai Amin
   
  „Transportul conține materiale de bază, de strictă necesitate asigurate de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (ANRSPS). În același punct de graniță au ajuns deja mai multe tipuri de produse alimentare din stocurile Rezervei Naționale, care au fost deja donate autorităților ucrainene. Acest pachet de sprijin a fost asigurat cu implicarea ANRSPS, respectiv IGSU. Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, sprijinul oferit astăzi de statul român s-a realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților care fac parte din grupurile de lucru, implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”. Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de acordare a asistenței umanitare cetățenilor ucraineni. Guvernul României susține eforturile societății civile și va continua să se implice pentru a facilita transmiterea tuturor ajutoarelor mobilizate către poporul ucrainean.
  „Pentru a veni în ajutorul poporului ucrainean puternic afectat de agresiunea militară rusă, Guvernul României împreună cu societatea civilă a demarat acţiuni comune de furnizare de produse medicale şi produse de subzistenţă pentru cetăţenii ucraineni. Un prim convoi, format din 3 camioane din dotarea IGSU, a pornit către Vama Siret, din judeţul Suceava, pentru a oferi autorităţilor ucrainene medicamente şi echipamente medicale (paturi spitaliceşti, dispozitive medicale)”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern. Aceeaşi sursă precizează că următorul transport va fi efectuat luni şi va conţine materiale de bază şi alimente. „Guvernul României susţine eforturile societăţii civile şi va continua să se implice pentru a facilita transmiterea tuturor ajutoarelor mobilizate către poporul ucrainean”, se mai menţionează în comunicat.

Romania este alaturi de Ucraina. Solidaritate fara precedent in tara noastra

28 februarie 2022

Ceva deosebit

Ceva deosebit