Se numeste Daria Stefan, are 16 ani si traieste in Bucuresti de cand s-a nascut.

La 10 ani a castigat un prestigios concurs in SUA, organizat de Disney Channel. La 13 ani a sustinut spectacole in America. La 14 ani un nominalizat la Oscar, Grammy si Globul de Aur i-a compus o piesa muzicala originala. La 16 ani a inceput sa-si compuna propriile piese muzicale.

 

Zeci de posturi de radio, retele de televiziuni si ziare, i-au difuzat piesele talentului romanesc Daria Stefan. Ca SA VA CONVINGETI daca e ceva exagerat ... va oferim cateva melodii interpretate de ea.

 

La 16 ani, Daria Stefan si-a compus propria compozitie muzicala, care deja se aude in America (SUA), Irlanda, Canada, America Latina, Anglia si Franta

 

 

La 14 ani un multinominalizat la premii Oscar, Grammy si Globul de Aur, celebrul Jud Friedman, i-a compus o piesa muzicala. Jud Friedman, a compus si pentru Whitney Houston, Barbra Streisand, Rod Stewart, Ray Charles - 𝓓𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓢𝓽𝓮𝓯𝓪𝓷 - 𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓫𝓸𝓭𝔂'𝓼 𝓢𝓸𝓶𝓮𝓫𝓸𝓭𝔂'𝓼 𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵
 

 

Acum cateva luni, la o simpla postare facuta pe pagina Ceva deosebit, romanii au fost surprinsi ca nu au auzit de acest talent (Daria Stefan) si reactia a fost aproape "exploziva". Cele peste 12 K aprecieri, 3,6 K comentarii si 11 K distribuiri, pot sa devina destul de elocvente.

Spicuim aici doar cateva dintre impresiile postate pe acea pagina de Facebook:

"

Petruta Zernic DOAMNE ! Ce voce ! Sunt fara cuvinte ! Sigur va ajunge acolo unde îi este locul : pe MARILE SCENE ALE LUMII . Cine este , de unde este , cine-i sunt parintii ? Sper sa aflam cat de curand ! FELICITARI DIN TOATA INIMA , COPIL CU VOCE DUMNEZEIASCA ! Ascult si plâng ! Ce DAR de la BUNUL DUMNEZEU ! Sa fii SANATOASA SI, sa te bucuri din plin de acest Dar pe care-l admir si pretuiesc foarte mult FRUMOASA domnisoara!

"

"

Alexandrina Andreescu Felicitari! O urmaresc pe Daria de vreo trei ani incoace. Cand am auzit-o prima data m-am indragostit de vocea ei. Faptul ca nu are inca, compozitii proprii este de vina si varsta -are doar 15 ani. Sunt sigura ca va avea si ca vor fi multe. Iar peste ceva timp s-ar putea sa ne dorim tare mult un bilet la concertele ei. Depinde de ea ce va dori sa faca, cu aceasta voce.

"

"

Dragos Raducan Și-n păcate așa ceva nu se promovează in România ! La noi e la putere vulpiță și Viorel! Păcat de vocea acestei copile minunate!!!😘🤗

"

"

Maria Gheorghe Felicitări ,,minunăție ,,asa i-am spus Dariei de când am vazut-o prima data ! Pentru mine si pentru multi care o apreciază nu este o noutate .

"

"

Gabriela Constantinescu Este extraordinar cat de bine interpreteaza... Muzica lautareasca veche este atat de greu de interpretat....O asteptam si la concursurile din tara, sa o cunoastem mai bine..

"

"

Gina Simache Am plâns...si eu nu plâng ușor...dar aceasta fetița merita tot ce i mai bun,sii în țară ei.Asa suntem noi dresați,sa dam din mână tot ce i mai frumos si mai bun...Poate ne vom trezi vreodata!

"

...

...

"

 

"

... si cateva din melodiile de succes interpretate de ea IMPECABIL pentru varsta ei frageda.

 

 

 

Orice tara din lume ar fi mandra sa aiba talente de nivel mondial. 
Daria Stefan este apreciata de 6 ani la nivel international.

05 iulie 2020

Ceva deosebit

Ceva deosebit