Zilele de naștere sunt altfel de sărbători importante. Ele sunt un timp pentru ca oamenii să se uite înapoi la viața lor, să reflecteze asupra a ceea ce au făcut, și ce așteptă cu nerăbdare ce încă mai doresc să facă.Ele sunt o zi, pentru a sărbători o viață cu familia și prietenii, și să se bucure de toate vremurile bune și rele pe care le-au petrecut împreună.Zile de naștere ar trebui să fie o zi când cineva ajunge să se simtă răsfățat, iubit și alintat. Uneori, poate fi greu pentru a alege mesajul potrivit pentru prietenul tău de ziua lui sau a ei specială. Ce se poate face, sau spune, să facă pe el sau pe ea să știe cât de mult îți pasă?În timp ce unele mesaje sunt dulci, altele sunt amuzante; unele sunt sarcastice, iar altele sunt grave. Un mesaj te poate face sa râzi, in timp ce altul te poate face să plângi. Care mesaj este cel mai bun pentru prietena ta sau prietenul tau?

Mulțumesc! S-a bucurat mult sufletul meu .La rându-mi ,întorc cu drag,toate urările ce mai frumoase din lume celor ce mi-au dăruit această bucurie! LA MULTI ANI!❤️🎻🎶🌞🍀🍀🍀💐
 
PENTRU TOȚI CEI CARE IERI ȘI ASTĂZI SĂRBĂTORESC ONOMASTICA CU MULT DRAG LA MULȚI ANI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE FERICIRE TOT BINELE DIN LUME LE DORESC !
 
La mulți ani iubita sa fii sanatoasa să-ți împlinești toate visele și dorințele sa ai parte de toată dragostea și fericirea din lume
 
La multi ani si multa sanatate, fericire, multe realizari si bucurii alături de cei dragi tie pupici dulci din partea mea cu drag

 

 

Trimite una dintre aceste urari de la mulţi ani si fa-le ziua mai frumoasa!

  • „De ziua ta, iti doresc sa stralucesti de fericire, sa ai sanatate din belsug, iubire, ca e cel mai frumos sentiment din lume, pace si liniste alaturi de cei dragi, iar soarele sa-ti insenineze chipul azi, cand tu esti cea mai importanta floare! La multi ani frumosi si sanatosi! O zi minunata!”
  • „Fiecare zi din an este importanta insa azi tu esti raza de soare care straluceste, pentru ca azi ai dreptul sa faci ce vrei, pentru ca e ziua ta si meriti sa ai parte de tot binele din lume, momente colorate, zambete memorabile si oameni dragi, frumosi, alaturi de tine! Un sincer la mulţi ani iti doresc!”
  • „Azi iti doresc sa simti ca soarele iti zambeste si iti mangaie obrazul cu razele sale! Azi, cand tu esti sarbatorita, azi, cand ai dreptul sa faci ce iti trece prin cap, sa sari in sus de fericire, sa canti cu emotii, sa fii inconjurata de iubire si liniste! La multi ani si multi bani!”
  • „La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, inconjurata de oameni minunati ca tine, sa simti ca traiesti, sa te bucuri de tot ce e frumos, sa plutesti pe norii pufosi, sa dansezi in ploaie si sa te distrezi! Un sincer la multi ani!”

 

La multi ani! Urari de zi de nastere

11 noiembrie 2021

Ceva deosebit

Ceva deosebit